Barn 3-7 år

Mer selvfølelse og selvtillit

Gutt med topp selvtillit Jente med topp selvtillit

Mindre av:

Konflikter, sårbarhet, manglende mot, aggresjon, søskensjalusi, sjenerthet, hyperaktivitet, uro og søvnproblemer.

Mer av:

Selvfølse, selvtillit, mot, glede, konsentrasjon, rolige leggesituasjoner, ro og balanse.

Sovn med et smil

"Du er riktig god", "Du er noe helt spesielt", "Du er bare herlig", "Der er riktig mange som liker deg veldig godt". Det er det siste ditt barn hører rett før turen går til drømmeland.
Vil du se barnet ditt falle i søvn med et smil om munnen? Vil du høre barna si til deg: "Jeg elsker deg, du er verdens beste".
Det er det som mange foreldre opplever, når barna deres hører disse "historiene". I virkeligheten er "historiene" mentaltrening til styrking av deres selvfølelse og selvtillit.
 
Gutt og jente

Selvfølelse

Følelser som "Det er noe galt med meg", "Jeg er ikke god nok", "Andre liker meg ikke" er skapt av for mange negative opplevelser. Denne slags følelser er et uttrykk for en lav selvfølelse og kan føre til bekymringer, manglende evne til å si ifra, sjalusi, angst, usikkerhet m.m.
 
"Jeg er flink", "Jeg er fantastisk", "Jeg er skikkelig fornøyd med meg selv", "Jeg er god nok", "Andre liker meg" etc. Den slags følelser kommer av positive opplevelser og erfaringer og skaper sikkerhet, mot, tro på seg selv og senere i livet: gode resultater, suksess og glede.

Disse CD`ene og mp3 nedlastinger hjelper barnet ditt med å skape en høyere selvfølelse og forebygge de negative effektene av en lav selvfølelse. Med det resultat at de negative begivenhetene som barnet ditt møter senere i sitt liv, blir lettere å takle.
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

There are no products matching the selection.