Historier som virker

Historier som virker

-styrkende på selvfølelsen og selvtilliten,
og gjør det lettere å sovne


Historier til å gledes seg over
Historier til å fylles opp av

Jente som leser


Historier til å slappe av etter en lang dag.
Historier som løfter og gir barnet positive bekreftelser.
Historier hvor barnet selv er hovedpersonen.


Fengende historier med positive effekter

Barnet ditt kan dra på reise inn i Bamseland og blir bla. kjent med Nuslingene, som er noen små søte skapninger, Krokokilen og Tottene. Eller ditt barn reiser med toget til Rumleby, hvor bakermesteren ikke får sove fordi det står et stort snorketre på utsiden av huset hans. Barnet blir satt på oppgaven til å løse problemet, så byen igjen kan få brød og deilige bakervarer.  

Historiene vekker barnets kreativitet og får det til å danne indre bilder. Historiene er som små, moderne eventyrreiser med spesialkomponert bakgrunnsmusikk. 
 Barnet sovner med et smil
 

Bivirkning: Historiene virker styrkende på selvfølelsen og selvtilliten

Historiene er utviklet av Carsten Sommerskov, som er dansk. Han begynte å utvikle historiene da han selv hadde en sønn på 5 år, som trengte å få et ekstra løft til sin selvfølelse og selvtillit. Senere har det blitt mange nye historier som etter hvert er utgitt på mange språk.
 
Formålet er å styrke barnets selvfølelse og selvtillit og det gir ringvirkninger, ny indre styrke og fornyet tro på seg selv. 

Hva ville du selv si om det siste du fikk høre like før du sovnet var ting som: "Du er kjempeflink", "Du er elsket", "Du er helt spesiell", "Det er mange som er glad i deg", "Du er unik" ...

Det er akkurat det ditt barn får høre når godnatthistoriene snakker ditt barn i søvn. Derfor elsker alle barn disse historiene, hvor bivirkningen er et styrket selvbilde for barnet ditt.

De erstatter ikke det foreldre og omsorgspersoner selv kan gi av dette, men er et forsterkende supplement. Å fylles opp av noe positivt, kan vel ikke ditt barn få nok av?
 
 Jente som sover i drømmeland
 
Barna sovner med et smil
Nettopp det som har som har gledet mange barn og småbarnsforeldre er at CD/mp3`ene har en veldig god effekt på å få barna til å finne roen ved leggetid og falle i søvn. Det finnes historier til bruk på dagtid og til leggetid.

Alle historier starter med en behagelig og naturlig avspenning, men avslutningen er ulik på daghistoriene og godnatthistoriene.

I godnatthistoriene lulles barnet lengre og lengre inn i drømmeland, mens underbevisstheten arbeider videre gjennom natten med de positive bekreftelser de har fått gjennom historien. Ditt barn sovner med et smil og vokner glad neste morgen.

PS! Kjøper du kun nedlastningsprodukter, så slipper du fraktkostnadder.
 

There are no products matching the selection.