Hva skal jeg velge 3 - 7 år

Hva virker best?

Alle Cd'er og “downloads” er like gode til å styrke selvfølelsen og få barna til at slappe av, men dobbelt-CD'er er best, hvis barnet ditt har problemer med å falle i søvn om kvelden. Les om dobbelt-Cd'ene og mp3 “downloads” ved å klikke på bildene:
 
Barns selvfølelse
Mentaltrening til barn
 
Virkningen blir best hvis barnet ditt selv får lov til å velge "historien", og de fleste barna liker variasjon og det å ha noe å velge mellom. Det gir også en større sannsynlighet for å treffe presist det som virker best på akkurat ditt barn. Derfor anbefales rabattpakkene:
 
Selvfølelse til ditt barn
Last ned selvfølelse til ditt barn
 

Mitt barn er 7 år, hva skal jeg velge?

Er barnet ditt 7 år bør du vurdere om du kanskje skal velge 8 - 12 års produktene. Du avgør det ved at vurdere om barnet ditt elsker å høre den samme historien igjen og igjen, eller om barnet ditt gjerne vil utfordres ved selv å skulle forestille seg noe forskellig fra gang til gang. Det hender at barn på 6 år kan bruke produktene til 8 -12 åringene, men det er sjeldent en god idé.
 

Cd'er eller mp3 nedlastninger?

Umiddelbart er det noen fordeler med mp3 nedlastninger, utover at de er billigere. De blir aldri oppskrapt og hvis du tar en sikkerhetskopi er du sikret mot at de forsvinner ved et uhell. Du kan brenne en kopi på en Cd, hvis barnet ditt ikke har en mp3 avspiller til rådighet. 

Ipad og Iphone: Vær oppmerksom på at du må last ned til en PC og derefter overføre filene til en din iPad eller iPhone. Det er deretter lett å overføre filene. Det finnes en mulighet for å laste ned direkte til iPhone eller iPad, men da må du bruke en tilleggsapp som heter iZip (som du finner i apple sin appstore), da slipper du å gå via PC og kan høre på historiene via den appen. Hvorfor ligger de ikke på iTunes? Itunes tar 30% i kommisjon, så for å spare deg for den ekstra utgiften, er denne muligheten valgt fra. 
 
NYHET - spill av online akkurat som en app: Du kan nå logge inn på "Min side" hvor du kan spille av alle nedlastningsproduktene du har kjøpt. Ved enkelt å plassere et ikon på ditt barns enhet (også iPad/iPhone), så fungerer det akkurat som en app. Enkelt uten behov for å laste ned, men det krever internettforbindelse. Barnet klikker på ikonet og velger hvilken historie det ønsker å høre. (Enkel veiledning til hvordan det gjøres ligger inne på "Min side". 
 

Har du barn i begge aldersgrupper finnes også kombinasjonspakker. Se ulike rabattpakker for begge aldergrupper under her. 

 

There are no products matching the selection.