Hva skal jeg velge 8 - 12 år

Mer selvfølelse og selvtillit til barn 8 - 12 år

Hva virker best?

Alle Cd'er og “downloads” er like gode til å styrke selvfølelsen og få barna til å slappe av. Likevel anbefaler vi dobbelt-CD'ene som de beste, hvis ditt barn sliter med å falle i søvn om kvelden. 

Dobbelt Cd for barn
Mp3 til barn
 
Virkningen blir best hvis barnet ditt selv får lov til å velge "historien", men de fleste barna liker variasjon og det å ha noe å velge mellom. Det gir også en større sannsynlighet for å treffe presist det som virker best på akkurat ditt barn. Derfor anbefales rabattpakkene som du også vil finne i oversikten i produktene lengre nede på siden.
 
CD`er for økt selvfølelse til barnet ditt. Gode rabattpakker
Last ned selvfølelse til barnet ditt. Rabattpakke god til søvn
 

Problemer i skolen.

"Glad i skolen" skal kombineres med minst en av de andre Cd'ene, da den ikke styrker selvfølelsen, men virker ved å styrke ditt barns forhold til lærere, klassekamerater, fagene og konsentrasjonsevnen.
 

Mitt barn er 12 år, hva skal jeg velge?

Er barnet ditt 12 år skal du vurdere om du kanskje skal velge 12 - 16 års produktene. Du avgjør det ved å overveie om barnet ditt er glad i å høre historier. Hvis ditt barn ikke lengre hører på historier skal du velge "Glede - Energi - Selvfølelse".
 

Cd'er eller mp3 nedlastninger?

Umiddelbart er det noen fordeler med mp3 nedlastninger, utover at de er billigere. De blir aldri oppskrapt og hvis du tar en sikkerhetskopi er du sikret mot at de forsvinner ved et uhell. Du kan brenne en kopi på en Cd, hvis barnet ditt ikke har en mp3 avspiller til rådighet. 

Ipad og Iphone: Vær oppmerksom på at du må last ned til en PC og derefter overføre filene til en din iPad eller iPhone. Det er deretter lett å overføre filene. Det finnes en mulighet for å laste ned direkte til iPhone eller iPad, men da må du bruke en tilleggsapp som heter iZip (som du finner i Apple sin appstore) Da slipper du å gå via PC og kan høre på historiene via den appen.
 
Alternativt så kan man legge de inn på en skytjenest og så lytte på de på enheten.
Hvorfor ligger de ikke på iTunes? Itunes tar 30% i kommisjon, så for å spare deg for den ekstra utgiften er denne muligheten valgt fra.

 
NYHET - spill av online akkurat som en app: Du kan nå logge inn på "Min side" hvor du kan spille av alle nedlastningsproduktene du har kjøpt. Ved enkelt å plassere et ikon på ditt barns enhet (også iPad/iPhone), så fungerer det akkurat som en app. Enkelt uten behov for å laste ned, men det krever internettforbindelse. Barnet klikker på ikonet og velger hvilke historie det ønsker å høre. (Enkel veiledning til hvordan det gjøres ligger inne på "Min side". 

 
 

Har du barn i begge aldersgrupper finnes også kombinasjoner. Se våre rabattpakker under her for ulike muligheter. 

 

There are no products matching the selection.