"Du er helt fantastisk" cover

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • "Du er helt fantastisk" cover

Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Alle priser er inklusiv porto. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting og Cd'er skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er.

Availability: In stock

Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00

* Required Fields

Pris: Download: kr 228,00 CD: kr 278,00
Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.

Du er fantastisk - Dobbel CD/mp3
Selvtillit og selvfølelse til ditt barn

"Du er fantastisk" er en dobbelt cd/mp3-nedlastning/app*.  Den inneholder "Historier som virker" og får ditt barns selvtillit og selvfølelse til å virkelig vokse. Disse er lengere end de andre CD/mp3'er til samme aldersklasse og de er både spennende og fengende. Den er laget for barn 8-12 år, men mange barn på 13 år liker den også. Den er litt for avansert for 7 åringer. 
 
I historiene blir ditt barn stilt ovenfor ulike utfordringer som virkelig utvikler kreativitet, selvfølelse, selvtillit og evnen til å klare seg godt med vennene på skolen og i fritiden.  


Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste, du kan gi ditt barn.

I historiene for 8-12 åringer skal ditt barn i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måte, hver gang ditt barn lytter til historiene. Derfor vil selv de større barna elske å høre disse historiene igjen og igjen.

 

Slik brukes "historier som virker"

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale mot slutten leder ditt barn direkte inn i drømmeland.

 

Innhold

Pakken inneholder de samme "historiene" i to utgaver. En versjon til bruk om dagen og er kjempefin når ditt barn kommer trett hjem fra skolen eller SfO. En hyggestund til å hente seg inn og finne ro.   

Den andre cd/mp3`en inneholder de samme to historiene, men nå fortalt som godnatthistorier, hvor behagelig musikk og tale, ender med å snakke ditt barn i søvn og hvor det siste ditt barn hører innen turen går til drømmeland er setninger som: ”Åh, så god og snill du er”, ”Du er bare så smart”, ”Du er helt fantastisk” osv. Ditt barns underbevissthet arbeider så videre hele natten med å styrke både selvfølelsen og selvtilliten.

Selv om begge cd/mp3`ene har som hovedtematikk å styrke barnets selvfølelse og selvtillit, er de også veldig godt egnet til urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og er har en beskyttende virkning i forhold til mobbing p.g.a. den selvfølelsen som bygges opp.

Ved kjøp av fysisk Cd kan du også velge å kjøpe bok med som et suplement og variere ved at du selv leser opp. Boken selges ikke separat.

Norsk stemme: Øystein R. Eide
Tekst: Carsten Sommerskov
Musikk: Kenneth Plon
 
Innhold:
 
Du er helt fantastisk CD/MP3
Ha en god dag historier:
1. Myriadefolket.....25:29
2. Templet.............19:35
Godnatt historier:
1. Myriadefolket.....27:30
2. Templet.............22:01
 

*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12.