"Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

  • "Selvfølelse og selvtillit" rabattpakke covers

"Selvfølelse og Selvtillit" - Rabattpakke (3 - 7 år)

Alle våre produkter kan køpes som mp3 nedlasting, som Cd'er eller som begge deler. Les mer om handelsbetingelser. Fast frakt 39,- kr. Prisforskellen mellem mp3 nedlasnting,  Cd'er og bøker skyldes primært fremstillingsprisen på Cd'er og bøker.

Availability: In stock

Regular Price: kr 576,00

Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

* Required Fields

Regular Price: kr 576,00

Special Price Download: Pris: kr 378,00 CD: kr 428,00

Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening, som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.

Selvfølelse og selvtillit til barn

Høy selvfølelse til ditt barn

"Selvfølelse og Selvtilit" - Rabattpakken består av 2 dobbelt-CD'er/mp3-nedlastning/app* Barn med en høy selvfølelse skaper en familie i harmoni og trivsel. En høy selvfølelse danner rammen om en trygg og god barndom.

Har du noensinde hørt om noen som hadde for mye selvfølelse? Neppe, for selvfølelse kan ingen få for mye av. En lav selvfølelse skaper sjenerthet, utrygghet, uro, prestasjonsangst og mye annet negativt. En lav selvfølelse tiltrekker mobbing og nederlagsfølelse. En høy selvfølelse skaper akkurat det motsatte: Positiv tenkning på alle fronter.
 
Si farvel til stressende morgener, dårlige leggesituatsjoner, negativitet og for mye kjefting. Si goddag til ro, kjærlighet og overskudd. "Trærne vokser ikke inn i himlen" sier man. Unnskyld spørsmålet: Men hvilke vei vokser de da? Selvfølgelig vokser trærne inn i himlen. La livet blivet en dans på roser uten flere torner.

Selv om alle CD/MP3`ene har som hovedtematikk å styrke barnets selvfølelse og selvtillit, er de også veldig godt egnet til urolige barn, ADHD barn, sensitive barn, mindfulness og er har en beskyttende virkning i forhold til mobbing p.g.a. den selvfølelsen som bygges opp.

Norsk stemme: Øystein R. Eide
Tekst: Carsten Sommerskov
Musikk: Kenneth Plon
 
Pakken inneholder de samme "historiene" i to utgaver. En til bruk om dagen og en som slutter med at ditt barn faller i søvn, drømmer nydelige drømme og lar underbevisstheten arbeide videre hele natten. De samme historiene er å finne i bøkene. Bøkene er uten illustrasjoner, da det er meningen at barna selv skaper indre bilder og bruke sin egen fantasi. 
 
Du er vidunderlig CD/MP3
Ha en god dag historier:
1. Tottene........15:02
2. Bamseland...13:03

Godnatt historier:
1. Totterne.......17:49
2. Bamseland....16:14

 
Du er herlig CD/MP3
Ha en god dag historier:
1. Rumleby.......16:09
2. Krokokilen.....17:27

Godnatt historier:
1. Rumleby.......19:51
2. Krokokilen.....22:52
 
Mp3 nedlastninger fåes med det samme. Trykt bok og Cd'er sendes daglig kl. 12. 
 
*Du behøver faktisk ikke å laste ned. - Du logger bare inn på «min side» og legge et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.