Hvordan få sove

Avspenning hjelper deg med å få sove

- hør på "Sov Godt" og du sovner:

Hvordan sovne til avspenning?

Avspenning får din kropp og psyke til å slappe av, og dermed gjøre seg klar til å sovne. Avspenning er et utrolig godt hjelpemiddel til å løse problemer med å få sove. Det får din hjerneaktivitet til å skifte bølgelengde, slik at du sovner.
 
Avspenning får hjernen til å skifte bølgelengde.
 
Avspenningsdelen er innspilt kinestetisk (med føle ord - altså ord som: Nå kjenner du at dine føtter blir varme, tunge og avspente). Men de fleste mennesker er primært enten visuelle eller auditive. Det betyr at de har vanskelig for å kjenne. Derfor fanges dine tanker helt av prosessen du blir ledet inn i, så alle dagliglivets problemer forsvinner.

Avspenning = sove.
 
Avspenningen starter med føttene og beveger seg så langsomt oppover gjennom kroppen så en kroppsdel av gangen blir avspent. Når du til sist kommer til hodet (hvis du kommer så langt) har resten av kroppen sovnet, og så sover også hodet - altså hele deg.

Samtidig blir du bedt om å forestille deg at du går nedover en trapp, ett trinn av gangen - nedover og nedover og nedover og nedover osv. Virkning: Du går nedover i bevisstheten - altså direkte inn i drømmeland.

Avspenning løser dermed dine problemer med å få sove. Avspenning virker i seg selv mot stress. Avspenning virker også på andre områder når du trenger å slappe av. Det er så effektivt at selv hyperaktive med ADHD symptomer sovner. Carsten Sommerskov har utgitt mange cd/mp3-er som gir trivsel og glede. Nå finnes endelig et godt utvalg av disse på norsk.

Løs dine problemer med å få sove med avspenning.

Har du barn? Får ditt barn nok søvn? Les om de unike "Historier som virker" for barn 3-7 år og 8-12 år
 

For lite søvn fordobler risikoen for hjerte og karsykdommer.
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Sove Godt" cover

  Sov Godt

  kr 98,00
  Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik. Sovehjelp for voksne og ungdom. 
  CD utsolgt 
  Download Førpris 178,- NÅ 98,-

 2. "Indre Ro" cover

  Indre Ro

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00
  Mer avslappet og mindre stress. Skap psykisk balanse og få mer overskudd ......
   
  CD Utsolgt
   

 3. "Null Stress" cover

  Null Stress

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

  Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....

  Førpris 228,- NÅ 98,- 

  Kun 12 igjen

per side