Løs søvnproblemer

Løs leggetidsproblemer

Skap en ny leggerutine

Kunne ditt barn heller ikke falle i søvn i går, i forgårs...?

Sliter det deg og ditt barn ut?

"Du er bare herlig", "Du er så god", "Jeg liker deg veldig godt", "Du er noe helt spesielt", Du er vidunderlig", "Du er elsket" ... Dette er det siste barnet ditt hører innen de reiser inn i drømmeland. Disse CD`ene og mp3 nedlastningene sikrer deg at ditt barn faller i søvn på den mest vidunderlige måten.

Hvem vil ikke gjerne falle i søvn til ros? Forestill deg at du sier: "Sengetid!". Og barnet svarer: "Ok, men da må jeg få høre på en av historiene". Ikke bare faller barnet hurtigere i søvn, men barnet ditt får også styrket selvtilliten og selvfølelsen, mens det sover.
 
Løs søvnproblemer og styrk samtidig selvfølelsen til barna
 
"Mamma, hvorfor kan jeg ikke leke litt lengre?"
"Mamma, kan jeg sove i din seng i natt?"
"Mamma, der er et uhyre under sengen min!"
"Mamma, jeg klarer ikke å sove!"
 
Jente. Løs søvnproblemer. Barn finner ro med historier
 
Du vil oppleve:

Et utvilt barn
En lett og god leggerutine
Mer tid til deg selv om kvelden

Leggetidsproblemer

De fleste foreldre kjenner til frustrasjonen og problemen med å etablere en god leggerutine. Noen barn går i seng, men vil ikke bli der, andre nekter tvert med å gå i nærheten av sengen og noen er ganske så flink til å trekkke ut tiden.

Skolen er i gang og for mange etterfulgt av ulike fritidsaktiviteter. La barnet avslutte en aktiv dag med å finne roen til flotte historier. Det finnes historier aldersinndelt for barn 3-7 år og 8-12 år. Vi har også CD`er/mp3 til voksne som "Null Stress" og "Sov Godt".
 
Overtrett jente. Historier til å sovne til
Jente som sovner med et smil med historier på cd
 
Du kan ikke tvinge barnet ditt til å sove. Men hva hvis du kunne endre leggerutinen til en positiv opplevelse? Akkurat som andre vaner, er det å gå i seng en vane, som må tilrettelegges.

Det absolutt første råd fra alle barneleger og barnepsykologer omkring leggetidsutfordinger, er å få etablert faste og avslappende leggerutiner.
Disse Cd'ene og mp3 nedlastingene kan hjelpe deg med det.

Ikke flere leggetidsproblemer.

Barna elsker disse CD`ene/mp3`ene, fordi de blir aktivt involvert i historiene. Som den suksessfulle hovedpersonen i historien, mottar de ros og oppmuntring som er den "beste skuespiller" verdig. Den positive tilbakemeldingen de mottar i historien vil naturligvis styrke barnets selvtillit, øke selvfølelsen og forbedre selvbildet.

"Vi både leser for våre barn og forteller de at det er elsket...hver dag. Noen barn er grublere og blir liggende og gruble når man har sagt god natt. Vi fikk anbefalt denne serien av PPT pga søvnvansker og for oss har den vært helt fantastisk. Barnet sovner raskt og sover lengre om morgenen! Vi opplevde bedring etter få dager, så ingen tvil om at dette virket hos oss. Dette er ingen erstatter for lesing eller kjærlighetserklæringer fra foreldre, men et supplement".
Camilla

Utrolige resultater

CD`ene og mp3 nedlastingene inneholder historier både til sengetid og til dagen. Historiene blir fortalt med en beroligende stemme som følges av en stille og behagelig bagrunnsmusikk.

Foreldre forteller oss gang på gang at barna deres ser fram til å komme seg i seng, så de kan høre en av historiene. Du vil vil snart oppdage en endring av barnets sovevaner. Etter å ha hørt historiene en gang, vil barnet være ivrig med å komme i seng neste gang, for å kunne høre historien igjen.... og igjen.

For den eldste aldersgruppen har historiene oppgaver som skal løses underveis og de må velge ulike måter å løse de fra gang til gang. Noe som gjør at historiene ikke blir de samme og de får brukt sin kreativitet.
 
Jente finner ro med historie og sover
 

PS. Mange barn ber faktisk om å komme tidligere i seng, bare for å kunne høre deres favoritt historie.

 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

There are no products matching the selection.