Sov godt

Sov godt

Sov godt CD’en er spesielt utviklet til deg som har vanskelig for å få sove, eller sover urolig. CD’en består av mild tale og beroligende musikk, som leder deg inn i drømmeland.

Sov godt har solgt flere enn 10.000 eksemplarer i Danmark. Nå finnes den også på norsk.
 

Hvordan og hvorfor virker det?

Sov godt CD’en/mp3 filen består av avspenning, som får din kropp og psyke til å slappe av og dermed gjøre seg klar til å falle i søvn. Avspenning er et utrolig godt hjelpemiddel og får hjerneaktiviteten til å skifte bølgelengde så du sovner. En rolige og søvndyssende tale følger deg stille og rolig inn i drømmeland.

Kenneth Plons beroligende og stille musikk utdyper virkningen og hjelper hjernen til å skifte bølgelengde. Etter hvert som stemmen og musikken blir langsommere og langsommere blir det mer og mer umulig å holde seg våken: Sov godt.
 

Du sover roligere

Når du hører denne CD’en vil musklene dine slappe av. Den avspente tilstanden som dermed innleder søvnen din vil ha effekt hele natten, og dermed gjøre søvnen din dypere og roligere.
 
Sov godt, avspenning virker og gir dypere søvn


Du sovner raskt

CD’en er konstruert så den primært anvender følesansord (kinestetisk), og det er bare de færreste mennesker som primært er kinestetiske - det betyr at hjernen slipper alle dagligdagse tanker for å "følge med" og samtidig er følesansen "langsom" (en meter pr. sekund mot synssansens 300.000 km. pr. sekund). Det betyr at du girer ned... og så sovner.

Du slapper av fra dine bekymringer

Den rolige talen styrer tankene dine langt vekk fra dagliglivets bekymringer og får deg til å konsentrere deg om positive tanker, når du sovner. Det får deg til å våkne langt mer uthvilt neste dag.
Det er en virkelig behagelig måte å sovne på.
 

Hvorfor skal man sove godt?

Søvnbehovet hos voksne varierer fra menneske til menneske - men får du mindre enn 7 timers søvn pr. natt i gjennomsnitt, vil det i lengden slite på kroppen din og på psyken din. Søvn er viktig for å "lade opp batteriene".
 
Her er en e-post fra en kunde:
Hei Carsten,

Min erfaring med pakken som jeg kjøpte av deg for ca. 1 måned siden har vært en utrolig god hjelp til bl.a. å kunne slå av dagens stress, ta en halv times time-out innimellom, og selvfølgelig det å kunne prøve å sove bare et par timer mer enn jeg pleier.

Det bør nok tilføyes også at jeg er en jente i overgangsalderen...

Den første uken fikk jeg ikke opplevd å høre CD’en Sov Godt ferdig og det vet jeg faktisk heller ikke om jeg har fått til enda!
Det føles som om man svever rundt i sitt eget soverom.

CD’ene kan jeg varmt anbefale.

Mvh. Karen Holm
 
PS. Se også Carsten Sommerskov`s mange produkter til barn i ulike aldre i menyen over.
Flotte historier som styrker ditt barn (eller barnebarns) selvfølelsen og selvtillit
og mot slutten guider ditt barn inn i drømmeland.

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Sove Godt" cover

  Sov Godt

  kr 98,00
  Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik. Sovehjelp for voksne og ungdom. 
  CD utsolgt 
  Download Førpris 178,- NÅ 98,-

 2. "Indre Ro" cover

  Indre Ro

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00
  Mer avslappet og mindre stress. Skap psykisk balanse og få mer overskudd ......
   
  CD Utsolgt
   

 3. "Null Stress" cover

  Null Stress

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

  Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....

  Førpris 228,- NÅ 98,- 

  Kun 12 igjen

per side