Sovemusikk

Sovemusikk, søvnproblemer og indre uro.

Der er mange årsaker til søvnproblemer: Indre uro, misbruk, problemer, ubehag både generelt og spesifikt, bekymringer, fysiske problemer, manglende mosjon, lavt selvbilde, lav selvtillit, dårlig økonomi m.m.
 
Stress
Sinne
Depresjon

Stress
Sinne Depresjon
 
Problemet er at søvnproblemer gir de samme symptomene som ligger som årsak i utgangspunktet og forsterker disse symptomene.

Det vil f.eks. si at: søvnproblemer gir indre uro og indre uro gir søvnproblemer. Symptomene på søvnproblemer er ofte også årsaken til søvnproblemene. Dette kan løses.

Sovemusikk og avspenning

Sovemusikk

Mild og rolig musikk har lenge vært kjent som et redskap for både å motvirke symptomene og skape ro i hjernen, så det blir lettere å sovne. Så musikk alene kan være en god løsning på søvnproblemer.

Men en enda bedre løsning er å kombinere musikk med avspenning, siden avspenning også virker søvndyssende. Denne kombinasjonen av avspenning og beroligende, mild musikk utnyttes på "Sov Godt". Kenneth Plon, som har skapt musikken, har mer enn 20 års erfaring med å skape musikk spesielt til avspenning.

Musikken er laget så det langsomt det blir lengre og lengre mellom tonene, samtidig som den meget milde og beroligende stemme som guider deg, langsomt fader ut så musikkens ro og avspennende effekt fyller deg ut.
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
  1. "Sove Godt" cover

    Sov Godt

    kr 98,00
    Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik. Sovehjelp for voksne og ungdom. 
    CD utsolgt 
    Download Førpris 178,- NÅ 98,-

  2. "Indre Ro" cover

    Indre Ro

    Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00
    Mer avslappet og mindre stress. Skap psykisk balanse og få mer overskudd ......
     
    CD Utsolgt
     

  3. "Null Stress" cover

    Null Stress

    Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

    Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....

    Førpris 228,- NÅ 98,- 

    Kun 12 igjen

per side