Sovepiller har bivirkninger

Sovepiller har bivirkninger

og er en meget dårlig løsning på søvnproblemer

 
Sovepiller
 
Sovepiller virker ikke lenger enn de første par ukene, men i tillegg har sovepiller bivirkninger, og de fortsetter resten av den tiden du tar dem.

Den verste bivirkningen av sovepiller er at de er vanedannende, så etter å ha spist sovepiller i mer enn tre uker er du avhengig. Så nå er det mye vanskeligere å sovne uten sovepiller.
 
Bestil knap
 
Sovemedisin
 
Sovepiller skal tas en times tid før man går til sengs, ellers har de en uhyggelig bivirkning - de virker neste morgen med tretthet og uopplagthet som resultat. Mage-tarm kanalen går mer eller mindre i stå når du legger deg for å sove – det er derfor sovepillene dine fortsatt virker neste dag, når du står opp.

Men det er virkelig ubehagelig å ikke få sove. Mens du ligger der og kjemper med søvnløsheten, blir selv små problemer uhyggelig store og den indre uro stiger og bidrar til at holde deg våKen.

Men vær forsikig med sovemedisin, i de fleste tilfeller er det bedre å la være. Risikoen for en tidlig død blir femdoblet hvis man spiser sovemedisin viser en vitenskapelig undersøkelse.
 
Bestil knap
 
Alle som har prøvd avspenning til yoga (dette er ikke yoga, men samme type avspenning), vet at omtrent en tredjedel sovner i løpet av få minutter, like etter øker det til halvparten... Kombineres dette med avslappende musikk blir effekten enda bedre. Netdoktor.dk skriver at effekten av avspenning er godt dokumentert les hele artikkelen
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Sove Godt" cover

  Sov Godt

  kr 98,00
  Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik. Sovehjelp for voksne og ungdom. 
  CD utsolgt 
  Download Førpris 178,- NÅ 98,-

 2. "Indre Ro" cover

  Indre Ro

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00
  Mer avslappet og mindre stress. Skap psykisk balanse og få mer overskudd ......
   
  CD Utsolgt
   

 3. "Null Stress" cover

  Null Stress

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

  Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....

  Førpris 228,- NÅ 98,- 

  Kun 12 igjen

per side