Søvnløshet depresjon angst

Søvnløshet kan behandles

- søvnløshet har mange årsaker

Løs dem med Sov Godt

CD mot Søvnløshet

Søvnløshet og stress

Stress gir søvnløshet og søvnløshet gir stress. Alt i alt en negativ spiral. Og når du ligger søvnløs og spekulerer, kan et normalt forbruk av alkohol, i tankene bli til missbruk. Mindre økonomiske problemer kan tårne seg opp til en konkurs. Arbeidsoppgaver som ellers kan løses blir uoverskuelige osv.
 
Bestil knap
 
 
Stress
 
Lær å avstresse, lær å slappe av. Unngå søvnløshed og bevar roen og perspektivet. Våkne frisk og uthvilt og løs oppgavene konstruktivt.
Mange former for søvnløshet skyldes altså stress. Et av de mest effektive midlene mot stress er avspenning. Null Stress programmene inneholder både avspenning og mental trening, som kan brukes til alle former for stress. De gir mulighet for å slappe av i enten 5 minutter, 10 minutter eller ett kvarter.
Guidet av en meget beroligende stemme kombinert med fin og rolig musikk, medvirker til at man legger hverdagens stress og jag til side og slapper av.
 
CD: Null Stress
 
Bestil knap

Søvnløshet kan skyldes stress. Løs stress med "Null Stress"

Null stress mot
Uro, Sinne, Forvirring m.m.
 
Søvnløshet
Depresjon - angst

Søvnløshet løses med "Indre Ro"

Søvnløshet kan skyldes bekymringer. Søvnløshet kan skyldes problemer. Problemene vokser når man ikke kan sove. Søvnløshet kan skyldes depresjon. Søvnløshet kan skyldes angst. Løs det med "Indre Ro"

Stopp søvnløshet nå

Indre Ro og velvære programmene har to formål, dels å gi velvære, dels å bearbeide indre uro. Velvære delen er 20 minutters trøst for sjelen som tilsvarer ca. to timers søvn. Den andre delen vil i løpet av en kortere periode få bekymringene som ofte opptrer i forbindelse med søvnløshet, som en hverdag full av stress, til å tre til side og gi plass for mer positive følelser.
 
Bestil knap
 
CD: Indre Ro
 
Mer positivitet.
Ordentlig behagelig.
Indre ro og avslapning.
Bedre til å takle problemer.
Mye mer overskudd og energi.
 
Jevnlig bruk av programmene stopper indre uro og gir plass for mer ro, også resten av dagen. Og ikke nok med den gode følelsen av å gjøre noe godt for seg selv, det er til og med en utrolig god opplevelse. Egenkjærlighet er å gi seg selv tid til å slappe av.
Søvnløshet kan også skyldes inaktivitet. Mosjon er løsningen.
 
Bestil knap
 
E-post mottatt fra en kunde:
 
Kjære Carsten Sommerskov.

Min datter gav meg "Sov godt". Jeg lider ofte av angst og har vanskelig for få sove på grunn av mine tanker. Det er et bra program. Det du sier på programmene tenker jeg inne i hodet, slik at jeg avleder angsttankene mine. Det lyktes meg å falle i søvn på den måten de fleste ganger. Jeg er riktig glad for det.

Med vennlig hilsen,
Hanna Hessellund.
 
Carsten Sommerskov, som har skapt disse programmene, har mer enn 30 års profesjonell erfaring med å bekjempe søvnløshet, stress og bekymringer.
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Sove Godt" cover

  Sov Godt

  kr 98,00
  Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik. Sovehjelp for voksne og ungdom. 
  CD utsolgt 
  Download Førpris 178,- NÅ 98,-

 2. "Indre Ro" cover

  Indre Ro

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00
  Mer avslappet og mindre stress. Skap psykisk balanse og få mer overskudd ......
   
  CD Utsolgt
   

 3. "Null Stress" cover

  Null Stress

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

  Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....

  Førpris 228,- NÅ 98,- 

  Kun 12 igjen

per side