Søvnmangel

Søvnmangel er farlig

Stop søvnmangel med en cd.
 
(Heller 8 timer på jobben enn et helt døgn uten søvn)

Søvnmangel er vanlig

Både søvnmangel som søvnunderskudd er meget vanlig. Mange mennesker synes de har det travelt og mener at de kan klare seg fint med f.eks. 6 timers søvn. Og det kan man sikkert også i en meget kort periode.

Men varer søvnmangelen mer enn en uke så blir man uopplagt, trøtt, irritabel, forvirret m.m. Det er ikke sikkert at man oppdager det, fordi det blir etter en tid til blir en slags normaltilstand at man har det sånn.

Søvnmangel er skadelig

I lengden er det både psykisk og fysisk veldig skadelig å leve med permanent søvnmangel. Det påvirker din konsentrasjon, din stress terskel, ditt humør. Det påvirker også blodtrykket ditt og er som stressfaktor med på å gi åreforkalkning, blodpropper m.m.

Søvnmangelens årsaker

Både søvnmangelen og søvnunderskuddet skyldes som regel kun ett problem - du sover for lite. Søvnunderskudd og søvnmangel gir problemer. Et problem som biter seg selv i halen.

Det finnes en lang rekke av gode råd man kan følge. Et av de beste rådene er avspenning. "Sov godt" er avspenning og visualisering, som løser dine søvnproblemer.
 

Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

per side
Nyhet! Nå kan du avspille dine kjøp, akkurat som en app, uten å måtte laste ned. Logg inn på «Min side» og spill av.
 1. "Sove Godt" cover

  Sov Godt

  kr 98,00
  Ingen sovemedisin, ingen bivirkninger, ingen søvnproblemer. Dette er utelukkende avspenning og søvndyssende musik. Sovehjelp for voksne og ungdom. 
  CD utsolgt 
  Download Førpris 178,- NÅ 98,-

 2. "Indre Ro" cover

  Indre Ro

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00
  Mer avslappet og mindre stress. Skap psykisk balanse og få mer overskudd ......
   
  CD Utsolgt
   

 3. "Null Stress" cover

  Null Stress

  Pris: Download: kr 98,00 CD: kr 98,00

  Er du stresset påvirker det både deg og omgivelsene. Mentaltrening og avspenning som kan brukes til alle former for stress....

  Førpris 228,- NÅ 98,- 

  Kun 12 igjen

per side